Liveactionserie over ‘Final Fantasy’ in de maak

Fans van de populaire game ‘Final Fantasy’ kunnen de personages in de toekomst op heel andere wijze zien. Er komt namelijk een liveaction-tv-serie gebaseerd op de verhalen van de gamereeks, maakte producent Hivemind bekend.
ANP Kippa Fans van de populaire game ‘Final Fantasy’ kunnen de personages in de toekomst op heel andere wijze zien. Er komt namelijk een liveaction-tv-serie gebaseerd op de verhalen van de gamereeks, maakte producent Hivemind bekend.
De gamereeks ‘Final Fantasy’ wordt omgetoverd tot een liveaction-televisieserie. Dat heeft producent Hivemind bekendgemaakt. 

Het allereerste ‘Final Fantasy’-spelletje verscheen in 1987. Sindsdien verschenen er nog veertien delen voor verschillende consoles. De televisiereeks zal gebaseerd zijn op ‘Final Fantasy X’, het eerste online deel van de reeks. Dat verscheen in 2010. Welke personages er precies door echte acteurs vertolkt gaan worden, werd nog niet bekendgemaakt. Het is wel zeker dat de vogelsoort ‘chocobo’ en het personage Cid erin zullen voorkomen. Wanneer de reeks op televisie zal komen, is niet duidelijk. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Christophe Tuypens

    Dit gaat sowieso foppen. Alles wat ze proberen te verfilmen van games floot. Behalve als het door de makers van de game zelf wordt gedaan en het geanimeerd is. Kan de schrijver van dit artikel trouwens ook eens wat meer onderzoek doen, want Final Fantasy X is geen online spel.

  • Lieselot de Potter

    FF XI is de eerste MMO van square enix, de live action film is gebaseerd op FF XIV, de tweede MMO van square enix. FF X is geen MMO...