Linde Merckpoel vertelt in ‘De Columbus’ openhartig over relatiebreuk

Vanavond is Linde Merckpoel te gast in de Columbus van Wim Lybaert.
© VRT - Liefhebbers Vanavond is Linde Merckpoel te gast in de Columbus van Wim Lybaert.
Vanavond reist Wim Lybaert samen met Linde Merckpoel (34) in zijn geliefde Columbus langs de Britse zuidoostkust. 

De radiomaakster vertelt er openhartig over vakanties met haar vader en moeder, haar passie voor schrijver Roald Dahl én over haar relatie met Gilles De Coster, die in 2017 tot een einde kwam. “Ik was echt heel droevig”, klinkt het. “Zo droevig dat je echt gelooft: ik zie niet dat ik ooit nog gelukkig ga zijn. Mensen zeiden me: Linde, dat gaat de interessantste periode van je leven worden. Ik geloofde er niets van, maar ze hebben honderd procent gelijk gekregen. Het was wel de droevigste periode van mijn leven, je komt jezelf ook wel tegen.”

‘De Columbus’, om 20.40 uur op Eén
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ton Dofferhoff

    wat een erg leuk programma echt veel te kort had wel 2 uur mogen duren. En Linde je bent ongelofelijk mooi van alle kanten en vooral lief. ik heb genoten van jullie.