Lieven Scheire blij met heropleving van ‘Willy's en Marjetten’

'Willy's en Marjetten’
gratis 'Willy's en Marjetten’
‘Willy’s en Marjetten’, de komische reeks van Bart De Pauw en Neveneffecten, werd gecreëerd in 2006. Vandaag leeft de serie echter nog altijd, ook bij jonge studenten, zo ontdekte Studio Brussel. Zij spraken met Neveneffecten-acteur Lieven Scheire over de nieuwe Facebook-groep  ‘Willy’s en Marjetten - Dinkposting’. 

Die werd gemaakt door Benjamin uit Koekelare. In de groep worden foto’s uit de reeks gedeeld, gepaard met grappige bijschriften. Volgens Benjamin was het gewoon voor de lol, maar de groep heeft ondertussen al 30.000 leden. “Ik denk dat het voor afleiding zorgt tijdens de examenperiode.”

Ook Lieven Scheire, die Pol Thys speelde in de serie, is blij. “Ik heb geen idee waar dit vandaan komt, maar het is heerlijk om te zien." 

Lieven Scheire
VIER Lieven Scheire4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rita Gessof

  Isabel, vrij zeker dat dat een andere reeks was :-) Maar Buiten De Zone was inderdaad ook goed. Tis te zeggen : net als bij Willy's en Marietten zaten er steengoede scènes in die in het collectief geheugen blijven hangen.

 • Sam Valkenborgs

  Persoonlijk niet mijn ding maar ik ben wel blij voor Bartje.

 • ISABEL FRANCOIS

  Zalige reeks!Tis nie omdak wijs da ge moet kijken he!

 • Sebastian Beme

  Ondertussen 30.000 leden al :D