Liefde, vriendschap en een gebroken hart: dit is het eindresultaat van ‘Boer Zkt. Vrouw’

An Lemmens, Dina Tersago en de boeren uit ‘Boer Zkt. Vrouw’.
RV An Lemmens, Dina Tersago en de boeren uit ‘Boer Zkt. Vrouw’.
Het elfde seizoen van ‘Boer Zkt. Vrouw’ kent zijn einde. Jan en Manu vonden hun vrouw via het programma, Jitse en Jeroen vonden de liefde via een andere weg. Voor Bjorn en Evelyn eindigt het verhaal in vriendschap. Grote dupe van ‘Boer Zkt. Vrouw’ is Severien, zij werd brutaal gedumpt door ‘haar’ Jeroen en bleef met een gebroken hart achter.

Boer Jan en Romina moesten de lippen lang op elkaar houden, maar vanaf vandaag mogen ze het van de daken schreeuwen. Ja, ze zijn een koppel. “Al moeten we gezien de grote afstand nog het een en ander plannen”, zegt Jan. “Van een verhuis is voorlopig geen sprake. Maar binnenkort komt Romina sowieso al terug voor een tijdje.”

Manu en Hilde zijn dolverliefd, al was zij niet meteen zijn favoriete. “Ik dacht eerst dat Christine mijn vrouw zou worden, maar Hilde wilde het veel meer. Dat toonde ze ook, en dat had ik nodig", vertelt hij. Nu moeten de twee tortelduifjes nog wat praktisch zaken regelen en daarna gaat Hilde bij haar boer wonen in Zuid-Afrika. “Wij blijven samen voor altijd.”

Boer Jeroen was smoorverliefd op Severien, maar hij liet haar vallen. “Tja, mijn verliefdheid was verminderd”, verklaart hij. Ondertussen heeft hij een nieuwe vriendin, Kimberly. “Haar tante schreef haar in voor ‘Boer Zkt. Vrouw’, maar Kimberly kon niet naar de opnames komen omdat ze examens had.” Via Facebook vonden de twee toch contact met elkaar. “Maar ik was toen al niet meer samen met Severien”, benadrukt Jeroen.

Bjorn en Evelyn vonden vriendschap bij elkaar, maar geen liefde. “Ik voelde wel iets voor haar, maar niet voldoende om een relatie te starten. Bij Evelyn waren er wel voorzichtige vlinders”, zegt hij. Evelyn zelf heeft zich erbij neergelegd. “Ik heb er met Bjorn een goede vriend bij”, aldus de blondine.

Emily wees Jitse in Noorwegen af, maar kreeg na het programma toch voorzichtige gevoelens voor de 22-jarige zorgboer. Ze reisde terug naar zijn boerderij, maar werd deze keer zelf afgewezen. “Mijn gevoelens voor haar waren toen al fel verminderd. De timing zat verkeerd", aldus Jitse. Hij heeft ondertussen wel een nieuwe vriendin, maar is er nog niet klaar voor om haar aan de wereld voor te stellen. 
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lien Vandenborre

  Ik vond de slotaflevering zo mooi, dat deze gisteren heb herbekeken. Ik miste BZV op maandagavond. Ik hoop dat Bjorn en Evelyn elkaar toch nog vinden als koppel. Evelyn zei toch: alles begint met een mooie vriendschap...wat zou dit een mooi koppel zijn. Hoe schattig zijn Jan en Romina, mooi koppel ... Proficiat aan Manu en Hilde, maar dit stond in de sterren geschreven. Proficiat aan Ann en Dina, mooie oprechte duo presentatie.

 • Helga Pauwels

  H.P Boer zoekt vrouw, ik zie het nog steeds graag, maar deze keer heeft Jeroen toch als een boer gehandeld! Dit doe je niet, Severien was zijn vrouwtje, zijn alles, zo mooi en bla bla bla... ineens was het over... of was er al iemand anders??? Severien, hier kom je sterker uit, dit gaat jou niet meer overkomen, je bent een topmeid!!

 • Chris Stevens

  Boer zkt vrouw is toch een entertainend programma. Prachtige beelden van leuke locaties en vooral van de twee vlot en olijk presenterende presentatrices die niet hoefden onder te doen voor de schitterende landschappen.

 • julien van bosch

  voor een boer die een relatie zoekt bij het programa en de liefde van zijn leven vind is hij (jeroen ) snel vergeten hoe verliefd hij was op severine , maar ja de liefde zat niet in zijn hoofd maar veel lager , vraag is en blijft een raadsel of de nieuwe vriendin al niet eerder in t zicht was daar het via vrienden van moeder tot stand is gekomen , dus was er zeker een boer die niet zou moeten deelnemen hebben ,want de ouders spelen voor boer zoekt vrouw

 • Nancy Verbeerst

  Proficiat Dina en ann !!proficiat ook aan Jan,manu !! Jeroen hopelijk blijft je prille relatie duren en dump je ze niet zoals Severien da kwam hard aan !! Jitse succes met je nieuwe liefde hopelijk kunnen we ze nog eens zien later,en Björn hopelijk wordt het toch nog iets met Eveline jullie waren een mooi koppeltje samen !!