Exclusief voor abonnees

Liefde spat van het scherm: gezin van ‘The Voice’- kandidaat is dolgelukkig

Joel Hoylaerts / Photonews
Beklijvend stukje tv in 'The Voice van Vlaanderen': toen Natalia zich omdraaide voor de rauwe stem van de West-Vlaamse staalarbeider Stefaan Baert (45), waanden zijn vrouw en vier kinderen zich ook in de zevende hemel. Vooral de uitzinnige reactie van de down-tweeling Bryan en Ruben stal ieders hart. De liefde spatte van het scherm. "Wij zijn zo. In alles gaan wij voor elkaar door het vuur. Meeleven is toch het schoonste wat er is?"
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Onzeker en wat onbeholpen begon Stefaan Baert vrijdagavond aan zijn nummer 'You Worry Me' van Nathaniel Rateliff. 's Ochtends nog, onderweg naar de televisiestudio, had hij in de auto heel de rit door zitten zeggen: 'Waarom doe ik mee?' 'Ze draaien toch niet!' 'Waarom zouden ze ook?' Terwijl hij stond te zingen, sloeg de stress van zijn vrouw Sylvia (35) en hun kinderen Valentino (14), Amber (17) en de 21-jarige down-tweeling Bryan en Ruben los over op de kijker. En toen Natalia zich - als enige - omdraaide, was diezelfde kijker getuige van geweldig ontroerende televisie. Tranen van blijdschap bij zijn gezin. De tweelingbroers lieten springend en juichend al hun gelukzalige emoties de vrije loop.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Vicky Ryckewaert

  Gewoonweg fantastisch om te zien! Hopelijk komt hij nog ver in de wedstrijd!

 • vanderpeypen jeannine

  zo'n mooi gezinnetje, ik wens jullie pakken geluk samen.

 • erna goossens

  Van mij mag hij winnen met zo een gelukkig gezinnetje

 • walter Bogaerts

  Was echt een mooi moment.