Exclusief voor abonnees

Liefde spat van het scherm: gezin van ‘The Voice’- kandidaat is dolgelukkig

Joel Hoylaerts / Photonews
Beklijvend stukje tv in 'The Voice van Vlaanderen': toen Natalia zich omdraaide voor de rauwe stem van de West-Vlaamse staalarbeider Stefaan Baert (45), waanden zijn vrouw en vier kinderen zich ook in de zevende hemel. Vooral de uitzinnige reactie van de down-tweeling Bryan en Ruben stal ieders hart. De liefde spatte van het scherm. "Wij zijn zo. In alles gaan wij voor elkaar door het vuur. Meeleven is toch het schoonste wat er is?"

Onzeker en wat onbeholpen begon Stefaan Baert vrijdagavond aan zijn nummer 'You Worry Me' van Nathaniel Rateliff. 's Ochtends nog, onderweg naar de televisiestudio, had hij in de auto heel de rit door zitten zeggen: 'Waarom doe ik mee?' 'Ze draaien toch niet!' 'Waarom zouden ze ook?' Terwijl hij stond te zingen, sloeg de stress van zijn vrouw Sylvia (35) en hun kinderen Valentino (14), Amber (17) en de 21-jarige down-tweeling Bryan en Ruben los over op de kijker. En toen Natalia zich - als enige - omdraaide, was diezelfde kijker getuige van geweldig ontroerende televisie. Tranen van blijdschap bij zijn gezin. De tweelingbroers lieten springend en juichend al hun gelukzalige emoties de vrije loop.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Vicky Ryckewaert

  Gewoonweg fantastisch om te zien! Hopelijk komt hij nog ver in de wedstrijd!

 • vanderpeypen jeannine

  zo'n mooi gezinnetje, ik wens jullie pakken geluk samen.

 • erna goossens

  Van mij mag hij winnen met zo een gelukkig gezinnetje

 • walter Bogaerts

  Was echt een mooi moment.

Video