Leonie (25) is nog maagd en iedereen mag het weten: “Je wil toch niet de eerste de beste Tinder-date als eerste keer?”

Leonie, redacteur bij VIJF, maakt een videodagboek over haar zoektocht naar een lief. Ze tettert erop los, is stijlvol en kan zo uit een boekje stappen.
Leonie Leonie, redacteur bij VIJF, maakt een videodagboek over haar zoektocht naar een lief. Ze tettert erop los, is stijlvol en kan zo uit een boekje stappen.
Ze is 25 jaar, een flapuit en een losbol, en ze ziet er goed uit. Tegelijkertijd had Leonie nooit eerder een partner, laat staan seks. Op haar nieuwe vlog, sinds deze week te volgen op de website van zender VIJF, gidst Leonie haar kijkers openlijk door haar stuntelige pogingen om een lief te vinden. Sans gêne en zonder ervaring. "Waarom moet daar zo'n gedoe over gemaakt worden?"

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ramon Simon

  Je kan het ook eenvoudiger maken. Spreek gewoon af met iemand om seks te hebben. Ga eerst een kop koffie drinken om te bespreken wat je wil doen, en zoek iemand met humor die ook zonder broek aan het luchtig kan houden. Erna kan je dan eens goed lachen.

 • ronny cockuyt

  Ik zou eerder denken dat het iets te maken heeft met hormonen,kan toch niet anders.

 • Ward Rogier

  Gewoon iemand die aandacht zoekt en uniek wilt zijn. Ik ken er nog die laatbloeiers zijn en die maken daar geen vlog over.

 • Mustafa Weinbaum

  Een voorbeeld van iemand die zijn eigen seksuele marktwaarde overschat. Het komt steeds vaker voor bij meisjes onder algemene druk van het neo-feminisme. Via social media hebben vrouwen toegang tot een poule van mannen wereldwijd waardoor 80% vrouwen hun zinnen zet op steeds dezelfde 20% van mannen (fit, mannelijk, succesvolle leiders, ironisch net wat datzelfde hypocriete feminisme aanklaagt). Maar die 20% mannen is ook selectief waardoor er vrouwen uit de boot vallen, zoals deze Leonie.

 • Miranda Debael

  Als je naar haar kijkt, zie je ook direct waarom: geen man krijgt hem nog omhoog bij zo'n lichaam.