Leerlinge uit ‘De Klas’ verliest vader bij ongeval

VRT
Yousra, een 17-jarig meisje uit Sint-Niklaas, dat vanavond te zien was in het Eén-programma ‘De Klas’, heeft onlangs een zwaar ongeval gehad in Spanje. 

Het gezin was op 1 september op de terugweg naar België na een vakantie in Marokko. Bij het ongeval kwam de vader van Yousra om het leven. Zij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het meisje werd afgelopen week naar België gerepatrieerd en is intussen aan de beterhand. De moeder en drie broers van Yousra raakten lichtgewond.

Gisteren trok Adil El Arbi op Eén naar Forum Da Vinci in Sint-Niklaas om er voor ‘De Klas’ te staan. Hij gaf er les over imago en vooroordelen, en hoe die te overstijgen. Die beelden zijn eind vorig schooljaar al gemaakt. Een van de enthousiaste leerlingen uit de klas was de 17-jarige Yousra. De makers van ‘De Klas’ en Eén wensen de familie heel veel sterkte en Yousra een spoedig herstel toe.
18 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Yelene dekann

  tja, je ouders verliezen is nooit plezant,je hebt beide nodig, ik was een kind van12 toen mijn papa stierf, veel te jong en veel te vroeg, hoe dan ook het is altijd heel erg, sterkte

 • Sandra Legier

  Veel sterkte!

 • Tom Caers

  Hou je sterk Yousra

 • jintha peeters

  veel sterkte aan de familie en wat gisteren in de klas gezegd werd klopt helemaal iedereen heeft direct een vooroordeel zonder dat men ze kent en je kan er tegen vechten om hun ongelijk te geven niet elke vluchteling is een crimineel niet elke mùoslim is een terorist niet elke blanke is dom enz

 • Lieve Maes

  Ook indien je niet gekend zou zijn door je tv deelname ( ik moet trouwens de uitzending nog bekijken ) ik wens jullie gezin alle sterkte toe in/met deze droevige gebeurtenis.( Maar nu heb ik via deze weg de mogelijkheid dit te zeggen)