Exclusief voor abonnees

Laura uit ‘Temptation Island’ wordt de saaiste deelneemster ooit genoemd: “Ik besef dat ik mensen hun kijkplezier vergal, maar ja...”

Laura (21) en Roger (23)
RV Laura (21) en Roger (23)
Of ze nog samen is met Roger, de jongste broer van bokser Sugar Jackson, mag Laura (22) niet verklappen - al zal ze dat op 5 april verrassend genoeg wél doen in ‘Goedele On Top’. Maar over hun verguisde aanwezigheid op ‘Temptation Island’ heeft ze nu wel één en ander te zeggen. ‘Was Fabrizio één van de verleiders geweest, dan was het allemaal anders geweest’, verklapt Laura.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jollyn De zutter

  Dus de mensen willen echt hebben dat ze vreemdgaat i.p.v er goed terug uit te komen? Raar

 • raf janssens

  Fantastisch hoe zij het opzet van dit programma saboteert - ze is (voorlopig toch) duidelijk slimmer dan de programma-makers.

 • Annie Darden

  Ze is zeker geen meerwaarde meer. Zeker niet voor dit programma. Andere meisjes tegenhouden mag zeker niet. Ze doet net of ze moeder Theresa is. Begrijp niet wat die daar doet, zij vergalt heel dat programma.

 • Glenn Verbeeck

  Anderen tegenhouden om iets verkeerd te doen is echt wel een beetje belachelijk in dit programma. Het is toch de bedoeling dat de deelnemers zich uit zichzelf kunnen beheersen of niet? Ze snapt het programma precies niet goed:-)

 • Marko Decandt

  Je vraagt je dan af hoe het komt dat ze meedoen? Zelf ingeschreven? Betwijfel ik ten zeerste. Iemand die zo introvert is, zal zich nooit inschrijven in zoiets. Dus volgens mij moet er iets achter zitten. Het zal vooral Roger geweest zijn, of zijn familie die vooral voor de bekendheid zullen aangedrongen hebben.