Laatste seizoen ‘Game of Thrones’ in april te zien

Emilia Clarke in ‘Game of Thrones’. Het laatste seizoen wordt in april uitgezonden.
HBO Emilia Clarke in ‘Game of Thrones’. Het laatste seizoen wordt in april uitgezonden.
Het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ komt nog in april op het scherm. Dat meldt de Amerikaanse zender HBO op Twitter.

De serie begint dus twee maanden eerder aan het laatste seizoen dan eerder voorspeld was. Zeven jaar na het begin van de populaire reeks zullen fans te weten komen wie de strijd om de troon wint. Maar vooral: wie sterft voor de eindmeet?

Op een precieze datum is het nog even wachten. Wat we wel al weten is dat het achtste seizoen slechts zes afleveringen telt in plaats van de gebruikelijke tien. Om dat te compenseren zal elke aflevering wel de speelduur van een film hebben.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Christof Catteuw

    Dat is 3 maanden voordat de laatste Game-of-Thrones-boeken uitgebracht worden. De doodsteek voor een literair oeuvre natuurlijk. Ik snap niet waarom George R.R. Martin hieraan wil toegeven. Maar ik ga eerst alle boeken die nog verschijnen uitgelezen hebben vooraleer ik naar die serie ga kijken.

  • Fred Bompans

    In seizoen zeven waren er ook maar zeven afleveringen. Begint wel wat te vervelen.

  • Leopold Vanhoof

    Super goede reeks.