Exclusief voor abonnees

Kusscènes blijven mogelijk in ‘Familie’ dankzij ‘circle of trust’, ‘Thuis’ kiest voor suggestieve aanpak en speelt met perspectief

Dankzij de 'circle of trust' kan tv-koppel Sandrine André (Véronique) en Kürt Rogiers (Lars) zich ook in coronatijden als echte geliefden gedragen.
VTM Dankzij de 'circle of trust' kan tv-koppel Sandrine André (Véronique) en Kürt Rogiers (Lars) zich ook in coronatijden als echte geliefden gedragen.
Na tien weken zit de coronapauze erop voor 'Familie’: de opnamen worden op 2 juni hervat. Ondanks de regels rond social distancing zal er weer gekust, geknuffeld en geruzied worden, als een scène erom vraagt. Daartoe engageren bepaalde acteurs zich tot een 'circle of trust', waarbij ze één collega toelaten in hun 'bubbel'. Mét de goedkeuring van Marc Van Ranst.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johan Curinckx

    Sommige kiezen een werkbubbel boven een familie of vriendenbubbel

  • John Wuyts

    Bubbel hier en bubbel daar, is dat het, echt om te lachen. Die 1,5 meter is ook niet goed, hoe zit het dan met de opbouw van weerstand bij de mens als we elkaar niet meer benaderen, straks worden we nog zieker want we hebben geen weerstand meer. Het klinkt hard, maar we moeten de natuur zijn gang laten gaan anders is de mensheid zeker verdoemd en nemen straks andere virussen de overhand.

  • Peter De Burghgraeve

    Nu ben ik niet meer mee... Je kon vier personen ontvangen thuis, maar moest nog steeds afstand houden. Nu moet die afstand dan toch niet meer?