Kürt Rogiers vervoegt Nathalie Meskens en Koen Wauters in ‘Beat VTM’

rv
‘Familie’-acteur Kürt Rogiers zal te zien zijn in het nieuwe programma ‘Beat VTM’. In dat programma nemen 8 onbekende Vlamingen het op tegen 8 VTM-gezichten in een bepaalde discipline die ze in 100 dagen tijd aan moeten leren. Kürt maakte zijn deelname zelf bekend tijdens de ochtendshow op Joe. 

Kürt zal in Beat VTM dus mee de eer van de zender verdedigen, samen met kleppers Koen Wauters, Nathalie Meskens en Guga Baúl. Hun 4 andere teamgenoten blijven nog heel even geheim. Met Kürt krijgt het VTM-team een extra injectie wilskracht en doorzettingsvermogen, want winnen is voor hem de enige optie. “Dat ik zeer nerveus ben om te weten te komen wat mijn uitdaging wordt, want die zal mijn komend half jaar bepalen”, klinkt het. “Ik ben zeer competitief, dus zal me absoluut niet snel gewonnen geven. En ik hoop dat mijn uitdaging heel ‘outside the box’ is, iets waar ik écht niks van kan.” De aftrap van ‘Beat VTM’ wordt in september gegeven.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  En wat is sympathiek Peter Kleynen, dat hij je een hand gegeven heeft?

 • jos sellekaerts

  Wordt het niet de hoogste tijd om eens nieuw bloed te laten stromen bij vtm. Je kan geen enkel progamma nog bekijken of Meskens en Wauters zijn van de partij op dat gebied zijn we over. Verzadigd. Ander en beter !!!

 • Roger Brouwers

  Die denkt inderdaad dat hij God is.Kan dan ook enkel maar oordelen over zijn streken op tv en vroeger op de radio

 • Johan Hendrickx

  Zou veel leuker zijn 8 onbekende vlamingen tegen nog eens 8 onbekende vlamingen! Altijd dat geleur met die BV's..

 • Peter Kleynen

  @Jozef heb je deze sympathieke man dan al ooit ontmoet. Het is natuurlijk zelf heel makkelijk om kritiek te geven, als je hem alleen kent van de radio of televisie. Ik heb hem nooit horen zeggen op de radio of tv dat hij zich vergelijkt met God. Persoonlijk heb ik hem al mogen ontmoeten, en zelden kom je zo een symphatieke persoonlijkheid tegen. Proficiat Kurt we kijken er alvast naar uit!