Exclusief voor abonnees

Kürt Rogiers (‘Familie’) en hoogzwangere Daphne Paelinck (‘Thuis’) over giftige reacties van kijker: “Ik kreeg een bericht: ‘Ik hoop dat uw kind sterft!’”

Seizoensfinale ‘Familie’ vs ‘Thuis’: Kürt Rogiers en Daphne Paelinck
Kristof Ghyselinck Seizoensfinale ‘Familie’ vs ‘Thuis’: Kürt Rogiers en Daphne Paelinck
Zij is de gehate Christine in ‘Thuis’, hij vrouwenmagneet Lars in ‘Familie’. Daphne Paelinck (30) en Kürt Rogiers (48), die wij samenbrengen voor een uniek dubbelgesprek, zijn allebei sterkhouder bij een Vlaamse topsoap. Én ze spelen een centrale rol in de seizoensfinales deze week. ‘Mijn jongste dochter gaat sowieso in shock zijn vrijdag’, lacht Kürt.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter De Baets

  Teken dat ze haar rol goed speelt. Wat we helaas nog steeds niet kunnen zeggen van Moora Vanderveken en de acteur die Adil speelt, beiden ver beneden alle peil.

 • Eric Vaeske

  Dat is het resultaat van het jarenlange verkleuteren van de kijkers. Begonnen met komst VTM en nadien overgenomen door VRT. Nutteloze en afstompende soaps. De meeste kijkers kunnen zelfs het onderscheid tss fictie en realiteit niet meer maken.

 • Freddy Madou

  Veel mensen zien het verschil niet wat fictie is of werkelijkheid, maar wat die nieuwe Stan daar komt doen is mij een raadsel in thuis, sorry Lennart jongen maar je hebt het niet.

 • louis pippers

  Hou fictie en werkelijkheid gescheiden of stop met kijken moeilijke rol voor een goede actrice Goede bevalling en hopelijk een gezond kindje

 • dretie munkies

  Haar rol is natuurlijk ondankbaar, maar er zijn betere actrices.