Krop in de keel, staande ovatie en een wel héél onverwachte Golden Buzzer: het beste uit ‘Belgium’s Got Talent’

Koen en Laura gebruiken hun buzzer.
VTM Koen en Laura gebruiken hun buzzer.
Alweer een aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’ achter de rug, en dat betekent dat er weer een hoop straffe kandidaten de revue zijn gepasseerd. Wij zetten de opvallendste performances even op een rijtje.

Krop in de keel en een staande ovatie voor dit koor met 85-plussers met dementie

Een pakkend zicht, dat is dit koor dat bestaat uit dementerende mannen en vrouwen van boven de 85-jaar. “We zijn enkele jaren terug begonnen met het koor, omdat we merkten dat we met muziek onze mensen in het woonzorgcentrum écht konden bereiken”, klinkt het. De A’Capella’s konden met hun versies van ‘La Vie En Rose’ de hele zaal rond hun vinger winden. Ze kregen een staande ovatie van het publiek én de jury. Stan zat zelfs duidelijk met een krop in de keel te kijken. “Dementie is een vreselijke ziekte, voor iedereen die ermee verbonden is”, aldus Jens. “Ik vind het prachtig dat jullie daar zoiets moois aan vasthangen.” Het koor kreeg vier volmondige ja’s van de jury. 

Koen en Laura gebruiken hun Golden Buzzer voor Younes

Koen en Laura deden vanavond iets ongeziens in ‘Belgium’s Got Talent’. Ze besloten een kandidaat die al is vertrokken terug te halen om hem hun Golden Buzzer te geven. “Soms moet je gewoon eens zot doen!”, meent Laura. Zij rent de hele Stadsschouwburg door om de kandidaat terug op het podium te krijgen. De jury is compleet verrast door deze onverwachte wending. “That’s about the craziest thing I’ve seen”, besluit Dan.

FCKabul pakt jury in met hun bizarre nummer ‘Poepen’

Vreemd werkt ook, zo dachten de mannen van FCKabul toen ze het podium opliepen. Op zich zagen ze er in hun zwarte T-shirts heel normaal uit, maar hun zelfgeschreven nummer was dat niet. De dance-song ‘Poepen’ viel in het publiek duidelijk in de smaak - ondanks de expliciete tekst - en kon ook de jury bekoren. 
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy Clauw

  Te dom voor woorden , mijn tv. is 13 jaar en als hij de geest heeft komt er geen meer in huis !

 • Marc Geerts

  Geef dan iedereen maar een gouden buzzer. Eén puber en één overjaarse puber gaven de gouden buzzer. Knappe prestatie van de jongen maar goud.....

 • Katrien Wouters

  Nu was ik ook wat van mijn melk... Wat had die voetballer nu bewezen... 2e afl en een gouden ticket naar de live shows voor een vallende bal, mislukte uitdaging en wa truukjes van de kermis... Heel raar dit... An is er best van al uitgekomen met haar prachtige uil, Vond deze ook heel mooi!

 • Ingrid Vanacker

  Tja mannen das vtm he kijk daar al lang niet meer naar om van die stomme reclame nog maar te zwijgen geef mij maar Netflix boordevol goeie serie's en films...

 • Dirk Van den Lemmer

  En wat gaat hij volgende keer brengen met zijn balletje?