Exclusief voor abonnees

Kristof Verhassel is heel tevreden met z’n rol in ‘Thuis’, hoewel... “Ik wil me niet profileren als de eeuwige slechterik”

Kristof Verhassel
Kristof Ghyselinck Kristof Verhassel
“Dat de kijkers schrik van me hebben, zie ik als een compliment.” Toch zit Kristof Verhassel (40) er ietwat mee verveeld dat hij na z’n passage als Stan in ‘Familie’, nu ook in ‘Thuis’ een bad guy moet spelen. “Ik heb al bewezen dat ik meer in mijn mars heb”, zegt de acteur met de staalblauwe ogen in Dag Allemaal. “Zelf heb ik trouwens nog nooit gevochten of iemand pijn gedaan.”

Voor de ‘Thuis’-kijker leek Jasper tot voor kort een passant, die slechts even in beeld kwam. Maar schijn bedriegt. “Toen ik gevraagd werd om de boksleraar van Judith en Ann te spelen, vertelden de makers me dat ze zelf nog niet wisten hoelang Jasper zou meedraaien en wat er precies met hem zou gebeuren”, zegt Kristof. “Dat vond ik geen probleem. Ik was beschikbaar en nam me voor om me, net zoals de kijkers, te laten verrassen.”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Koen Jacobs

    Kristof is een créme van een kerel. Hij deed vroeger vakantiewerk bij Hifinesse in St Niklaas waar ik gerant was.