Kristien Hemmerechts aangedaan door slaapkamerbezoek Jimmy B: "Dit ligt nog erg gevoelig"

Kristien Hemmerechts vindt het raar aanvoelen als iemand anders de spullen van haar in 1997 overleden echtgenoot, dichter Herman De Coninck, aanraakt.
Photo News Kristien Hemmerechts vindt het raar aanvoelen als iemand anders de spullen van haar in 1997 overleden echtgenoot, dichter Herman De Coninck, aanraakt.
Kristien Hemmerechts (59) houdt een dubbel gevoel over aan VTM's 'Met De Deur In Huis'. Chris Van den Durpel neusde als Jimmy B rond in de voormalige slaapkamer van de schrijfster en haar in 1997 overleden echtgenoot, dichter Herman De Coninck. Hij naam Hermans bril en pijp vast. "Ik was ervan aangedaan" aldus de schrijfster.

Jimmy B trok ook naar de kamer waar Hemmerechts nu slaapt. In 'Met De Deur In Huis' was te zien dat Hemmerechts aangedaan was door het filmpje.

"Ik vond het niet slecht gedaan", zegt ze in Dag Allemaal. "Maar of 't nu echt grappig was... Ik was in de war toen ik Chris Van den Durpel in de slaapkamer van mij en Herman zag. En toen hij dan aan m'n overleden mans spullen zat... Ik neem het hem niet kwalijk, hij kon niet weten dat dat voor mij nog erg gevoelig ligt. Hermans spullen, dat zijn dierbare herinneringen. Het voelt raar als iemand anders die aanraakt".

Lees er meer over in Dag Allemaal, of op dagallemaal.be.