Koen Crucke praat mond voorbij over zijn toekomst in ‘Samson & Marie’

Gert Verhulst - Koen Crucke - Walter Baele - Marie Verhulst - Walter De Donder
Kristof Ghyselinck Gert Verhulst - Koen Crucke - Walter Baele - Marie Verhulst - Walter De Donder
Zien we personages zoals meneer Spaghetti nog terug in het nieuw aangekondigde ‘Samson & Marie’? Het nieuwe baasje van Vlaanderen’s bekendste hond wou daar nog niets over kwijt, maar Koen Crucke was al iets te loslippig.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Over de andere personages kan ik nog niet zo veel zeggen”, antwoordde Marie Verhulst vorige week diplomatisch toen ze de vraag kreeg welke personages we terug zouden zien in ‘Samson & Marie’, dat vanaf 28 september op tv te zien is. Mysterieus dus. 

Koen Crucke, die al jaren Alberto Vermicelli belichaamt, lichtte wel een tipje van de sluier op. In ‘Vlaanderen Zingt’ op Ment TV vertelde hij dat hij eind dit jaar voor de laatste keer de ‘Samsonrock’ zal zingen met Gert & Samson tijdens de laatste afscheidsshows. “Dan ga ik toch wel een traantje laten”, klonk het. Toen hem daarop gevraagd werd of hij ook stopte met zijn rol als Alberto,  antwoordde hij overtuigend ‘nee’. “Maar ik kan er nog niets over zeggen. Het verhaal van Samson & Gert stopt natuurlijk wél, hé.” 

Daarmee lijkt het bevestigd dat Koen en misschien ook collega’s Walter De Donder (de burgemeester) en Walter Baele (Van Leemhuyzen) te zien zullen zijn in de nieuwe reeks, naast mogelijk ook nieuwe personages.

Lees ook:

Samson & Marie krijgen nieuwe tv-reeks én nieuw huis: “Tips van papa? Nee, en complimentjes ook niet” (+)
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • frans vereken

    Voor geld danst de beer.

  • Jos Dupont

    Mijnheer Spaghetti !! Wat moeten de Italianen daar niet van denken ?? Pas maar op of je wordt nog aangeklaagd voor racisme !!

  • Martine Depasse

    Mooi, het is mooi dat er een heel nieuwe doorstart komt, en eerlijk gezegd: ik denk dat zelfs de kinderen die ouwe koek moe waren...