Exclusief voor abonnees

Kijkers zijn het beu: “Viktor moet verdwijnen uit ‘Dancing with the Stars’”

VIER
Het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’ ligt behoorlijk onder vuur. Kijkers lijken het niet meer te pikken dat Viktor Verhulst week na week een plaatsje weet te verzilveren in de volgende liveshow. Dat terwijl de BV’s die de wedstrijd moeten verlaten wél hogere punten scoren. Zelfs de kandidaten gaven al kritiek, zij het zonder Viktor bij naam te noemen. “De mensen stemmen op hun favoriet, niet op wie het beste danst”, zei Julie Vermeire al. 

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu227 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nancy Haesaert

  Televoting begon in de jaren negentig en nu begint men pas te beseffen dat ieder op zijn favoriet stemt i.p.v op de beste.

 • Gerard Oosterman

  Het is voor de kijkcijfers dat het publiek mag beslissen wie blijft en niet blijft. Maar daardoor krijg je wel dat kijkers die geen enkel verstand van zaken hebben gaan stemmen op hun favoriet en niet op de beste danser. Waardoor het programma, wat mij betreft, veel van zijn geloofwaardigheid verliest

 • Marc Vernimmen

  Het systeem is wat het is en de populairste wint . Vorig jaar was dat ook toen James won , toen was de 2 de beter dan de winnaar maar te weinig sms’jes . Das het program

 • marie-jose Marie-José Anthonis

  Viktor blijf je best doen trek je van de commentaren niks aan

 • Francky Delforce

  Ik geloof er geen bal van dat die stemming eerlijk verloopt , is de zoon van en moet iemand van 4 zijn die zal winnen , was vorig seizoen ook al zo . De oplossing is niet meer kijken naar die frauduleuze praktijken .