Kijk exclusief mee in de nieuwe loft van Lars

Lars
vtm Lars
De voorbije dagen werd het mysterie in 'Familie' langzaam opgebouwd: wat voerde Lars in zijn schild op de bovenverdieping van Fashion? Een geheim dat enkel zijn assistente Jenny  werd toevertrouwd. Nu is het mysterie eindelijk ontrafeld: Lars stelde met trots zijn nieuwe loft voor.

Niemand minder dan Kürt Rogiers neemt kijkers mee op een exclusieve rondleiding door de nieuwe 'Familie' set. Een regendouche, een haardvuur, een adembenemend terras met zicht op de stad én king size bed. 

“Om te weten wat ik daar nog allemaal in ga doen, moet je natuurlijk blijven kijken”, klinkt het bij de acteur. “Momenteel woon ik hier nog alleen, maar binnenkort zal daar verandering in komen”, verklapt Kürt ook nog. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.