Kiana kan vanavond 'Blokken'-record evenaren

Kiana in ‘Blokken’.
VRT Kiana in ‘Blokken’.
De zegetocht van Kiana Buttiens (25) in 'Blokken' blijft maar duren. Gisteren boekte de doctoraatsstudente haar tiende overwinning in de quiz met Ben Crabbé. 

Als ze vanavond wint, evenaart ze het record van twaalf deelnames, dat huisarts Ewout Leys anderhalf jaar geleden vestigde. Gisteren maakte de Tiense brandhout van Charlotte Delrue uit Liedekerke. In de voorronde haalde ze een duizelingwekkende score van 1.190 punten en in de finale wist ze na zo'n anderhalve minuut het achtletterwoord 'irritant' te raden. 

'Blokken' is vanavond om 18.30 uur te zien op Eén. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • MONIQUE MAERTENS

  veel te gemakkelijke vragen Niet meer het niveau van welleer

 • danny buyse

  Het is al de 3de dag oprij dat ik het 8 letterwoord kan raden zonder dat de eerste vraag is gesteld. Wel toegeven dat het huis gemakkelijker is natuurlijk. Vandaag was de vrouwelijke tegenstander niet alleen vrij traag maar ze wist ook de antwoorden niet als Kiana het fout had. Kiana is enorm veelwetend, goed met de blokken en het raden 8 letterwoord. Alleen is ze nog niet echt op de proef gesteld door een snelheidsduivel in afdrukken. Tot morgen

 • willy viaene

  Ze is de slimste dat we tot nog toe gezien hebben, Ewout was meermaals onsportief door de blokken te zetten dat de tegenpartij niet kon scoren, daardoor won hij 2a3 maal meer . Kiana je eenvoud en sportiviteit siert je .

 • Ilse Verlinden

  Het niveau van Blokken is totaal niet meer te vergelijken met dat van vroeger, het stelt niet veel meer voor. Onze kinderen van 16 en 13 kunnen 80 procent van de vragen oplossen. Vergelijkingen of records zijn dan ook totaal niet relevant.

 • ALAIN CATRY

  En ze blijft eenvoudig en naturel ! Geen hoogmoed of show ! Chapeau !