Kiana gaat naar 10de deelname in 'Blokken'

Kiana.
VRT Kiana.
De Tiense doctoraatsstudente Kiana Buttiens (25) blijft maar scoren in 'Blokken'. Ook gisteren won ze relatief makkelijk haar negende aflevering, tegen Meerbekenaar Oliver Fabri. 

Kiana scoorde 900 punten in de voorronde en wist in de finale het achtletterwoord 'rammelen' zonder al te veel moeite te raden. Als Buttiens vanavond en morgen nog weet door te stoten, evenaart ze het record van twaalf deelnames, dat huisarts Ewout Leys anderhalf jaar geleden vestigde.

Hoe ze het vanavond doet zie je in een nieuwe aflevering om 18.30 uur op Eén. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • JELLE DUJARDIN

  Vragen iets moeilijker zou ook wel eens tof zijn.

 • Jan Boden

  Ze kan goed gefocust blijven, dat is haar grootste kracht.

 • danny buyse

  Proficiat dubbele cijfers in aantal deelnames gewonnen en dit vandaag op 14/01. Haar kennis en met de blokken kunnen spelen is echte klasse die ze heeft dat geen invloed heeft van de tegenstander. Snelheid daarentegen wel want die kan door de tegenstander wel beïnvloed worden door trager of sneller te zijn dan Kiana. Sterk ook in het 8 letterwoord Spannende komende dagen!

 • danny buyse

  Inderdaad Karel ze weet veel is dus geleerd en intelligent. Slim is nog iets anders want dat heeft met gezond verstand te maken. De man van gisteren die tegen haar speelde was te traag en kon niet goed met blokken spelen. In de 2de ronde had hij ook alle 5 vragen juist maar haalde slechts 200 punten terwijl Kiana 300 punten haalde.

 • Karel Martel

  Zeer snugger en intelligent meisje.