Exclusief voor abonnees

Kevin rekent af met Megan: "Ze had blijkbaar elk weekend een ander"

megan Kevin - RTL - Temptation
RTL megan Kevin - RTL - Temptation
"Ja, ik heb Megan (18) regelmatig bedrogen tijdens onze relatie. En daar ben ik niet fier op. Maar zíj zat ook niet stil." Heel ‘Temptation Island’ lang liet Kevin (23) de aantijgingen van zijn ex over zich heen komen. Tot nu. Hij doet zijn verhaal in Dag Allemaal.

‘Temptation Island’ is voorbij, en de eindbalans oogt triest. Van de vier koppels die de ultieme relatietest aangingen, sneuvelden er drie. Megan en Kevin als eersten. Maar dat stond eigenlijk in de sterren geschreven. Bij de start van ‘Temptation Island’ raakte Megan maar niet uitgepraat over hoe Kevin haar in één jaar tijd liefst vijf keer bedrogen had. De ene keer al schaamtelozer dan de andere. Maar op het eiland der verleidingen werden de rollen omgedraaid.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Katja Schraudy

  Pfff is dat gezever nu nog altijd bezig amai ze.

 • Marlies Schoefs

  @els sorry tim is 30 maar als een 23jarige gedraagt hij zich ook nï

 • Pierre Jacobs

  " waar alleen maar vrienden van de vrienden hun zinnen mogen afmaken" Gatis een waarheid om in te kaderen.

 • Els Dekester

  Marlies, dat heerschap is 23, het staat in de eerste zin van het artikel.

 • Sibbine Van Lerberghe

  Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is... Leven en laten leven en je niet moeien met andermans daden. Mijn motto: doe niet bij een ander wat je zelf niet graag hebt! En Kevin, ik heb het niet tegen u maar tegen de mensen die slecht reageren. Wat er in temptation island gebeurt, dat zou ik zelf niet doen maar ik kijk graag naar dat programma. Het is ontspannend. Ik ben er zeker van dat er veel mensen zijn die zeer slechte dingen neerpennen maar wel al eertse aan de beeldbuis zitten te wachten!