Kevin en Megan waren terug een koppel na 'Temptation Island'... tot hij haar wéér bedroog

Koppels Temptation Island 2018: Kevin en Megane uit Oostende
VIJF Koppels Temptation Island 2018: Kevin en Megane uit Oostende
Kevin en Megan kenden een bewogen 'Temptation Island'-deelname, zeker gezien hun relatie al tijdens de eerste week uit elkaar viel. Toch vonden ze na de show de weg naar elkaar terug, tegen alle verwachtingen in. 

Megan beweerde nochtans dat ze eindelijk haar lessen had getrokken uit het gedrag van haar ex-vriend, maar naar eigen zeggen is ze 'hervallen'. "Zodra we elkaar terugzagen is dat allemaal … We zijn gewoon hervallen, ik zal het zo zeggen. We waren elke dag bij elkaar en ik dacht: Misschien gaan we weer voor lange tijd samen zijn. Misschien is het voorbestemd en moeten we niet uit elkaar gaan."

Een beetje koekerond, zoals haar vriend het zo lelijk verwoordde tijdens het programma? Jammer genoeg wel, want de geschiedenis herhaalde zich. In de volgende én laatste afleveringen van 'Temptation Island' blikken de koppels terug op hun periode op het eiland. Megan en Kevin gaan samen iets eten, en de gemoederen lopen hoog op. 

"De tweede keer dat we samen ­waren, na Temptation Island, ben jij weer in de fout gegaan", steekt Megan van wal. "Je kon het niet laten. Ik meende het, ik dacht echt dat het goed zou komen. Tot je weer seks had met iemand anders. En dan nog met een hippie."

Kevin noemt zijn ex dan weer "dom en ­naïef": "Ik erger me soms aan Megan, niet normaal", klinkt het. "Soms moet ze maar gewoon iets zeggen en ik zou er al van spugen." Nu is het voor Megan dus écht voorbij, na de zoveelste keer proberen. “We kunnen elkaar soms vermoorden. Als ik zijn hoofd zie … Ik haat die jongen zo hard. Als je vraagt wie ter wereld ik het hardst haat, zeg ik Kevin.”

Ja hoor, relationship is over.  Wie verrassend genoeg wél een nieuwe relatie in de wacht sleepte is Tim-tation. Zijn vriendin wil niet herkenbaar in beeld komen, maar Tim bevestigt dat hij wel degelijk weer van straat is. 

De laatste 'Temptation Island', donderdag om 21u35 op VIJF.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Juliette Francois

  Tim een nieuw lief?! Dat zal wel zijn... Een vriendinnetje die hem uit de brand helpt zeker in de hoop zijn reputatie wat op te krikken. Wat een zielige bende allemaal. Binnenkort wordt er niet meer over gepraat, zijn de sponsors weg en blijven ze achter zoals we ze hebben leren kennen, als een bende vulgaire losers.

 • Caroline Macken

  Allebei koekerond..... kunnen een fondu doen met de kaas die uit hun oren loopt !!!

 • Guido De Smet

  Wat een zielig ventje

 • nathalie de groote

  Van koekerond gesproken !!!

 • Jan Dhooghe

  SimpelTim kan de trouwring uit het kampvuur recupereren: "Hierzo schat, de ring heeft een speciaal brandmotief, heel speciaal, speciaal voor jou, omdat ik zo van je hou. Euh, wacht even, wie is die griet aan de overkant van 't straat die naar mij kijkt? Zo speciaal, met mooie rode lichtjes in haar vitrinevenster? Die wordt nieuwe vrouw van mijn leven! Krijg ik de ring terug?!"