Kennen we Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ niet van ergens? Hij nam eerder al deel aan ‘Expeditie Robinson’

VTM/YouTube
Gisteren kregen we de deelnemers van ‘Blind Getrouwd' voor het eerst te zien op tv, maar eentje daarvan kennen we al van ergens... Lenny waagde zijn kans ook al in een ander programma: ‘Expeditie Robinson’.

In 2006 trok Lenny naar een onbewoond eiland om daar mee te strijden voor de titel van Robinson. En dat deed hij zeker niet slecht: Lenny won verschillende proeven, werd geen enkele keer weggestemd én belandde zelfs in de finale. Zijn voorliefde voor ‘lange reizen maken met zijn geliefde’ houdt plots wel erg veel steek. 

Gelukkig voor hem is zijn kersverse bruid Jolien daar zeker voor te vinden. Zij gaf volmondig haar jawoord toen ze Lenny op het gemeentehuis voor het eerst zag. Nu is het afwachten of de twee binnenkort ook samen op zo’n avontuur vertrekken. 

Jolien en Lenny gaven hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’.
VTM Jolien en Lenny gaven hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’.24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gwendoline Anthuenis

  Maakt het uit wat wij van Lenny vinden? Nee! Zolang Jolien en Lenny zich maar goed voelen in hun relatie! Het is een tv programma om naar te kijken, niet om te bekritiseren. Al die negatieve commentaren hoeven toch niet? Oordeel niet zo snel over iemand die je niet kent;)

 • KRISTOF BLEYENS

  Ze zag er wel beeldig uit..... twijfels of hij het niet uit nervositeit deed .... volgens mij volle bak vlinders in zijn buik..... ze pakken er inderdaad wel steeds mensen uit die het supergoed in hun leven hebben

 • Anne Kastelijns

  Een man waar je totaal op afknapt door zijn autoritaire houding, zelfs een koppel die elkaar al lang kent zal zich nooit zo gedragen op de openingsdans, dominant ten top en de hele tijd iemands lichaam staan strelen doe je niet uit respect voor de schoonouders of de bruid. Wat een omhoog gevallen handtastelijke vent bah.

 • Elise Van Damme

  gaat niet blijven duren. Ik als vrouw zo simpelweg al afknappen op zijn arrogantie en ongemanierdheid. Constant,zelfs voor het altaar met zijn handen in zijn zakken en door zijn knieën buigen alsof er iets niet goed zit.En dan op het einde in bed de zin dat hij tegen de bruid zei;ga je mij nu niet nemen?? Duh,je kent elkaar daar een paar uur

 • danny janssens

  Ene die graag in de picture staat dus. Misschien reclame voor zijn zaak of wil ie een B.V. worden? In Vlaamse media landschap denken ze alvast zéér groen. Ze recycleren er zelfs hun kandidaten. ;-)