Kennen deze BV's de 10 geboden? "Kuisheid? Ja, maar daar sta ik niet zo achter"

'13 geboden', de Vlaamse misdaadreeks met Marie Vinck en Dirk Van Dijck in de hoofdrollen, start vandaag op tv in Vlaanderen. Maar kennen de aanwezige BV's op de première ook de eigenlijke 10 geboden? Dat blijkt toch moeilijk...
Kennen deze BV's de 10 geboden?
Kamaraki Kennen deze BV's de 10 geboden?6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Sierens

  Dat zal de meesten wel vreemd zijn,de meesten weten dat er voor werk een bed gepasseerd moet worden,en daar word dan ook gretig gebruik van gemaakt.hoe zouden het anders steeds dezelfde zijn die opduiken in van alles en nog wat.

 • Paula Ravyts

  nooit geleerd, in de stadsschool is er geen godsdienstles, wel zedenleer. Heb soms de indruk dat men denkt dat iedereen sowieso godsdienstig is.

 • Jan Lemmens

  Als je iets niet hoeft te kennen zijn het wel de 10 geboden. Hetzelfde geld uiteraard voor andere godsdienstonzin. De wereld zou er stukken beter uitzien zonder godsdienst.

 • Juliaan Van Reeth

  Ik probeer vooral het 11de gebod te gehoorzamen ... ;)

 • Elvis Fofana

  Het ergste is dat het rijmpje van de 10 geboden niet klopt. Het eerste gebod is dat je geen beeltenis mag maken van god of andere hemelwezens. Lees de bijbel maar na.