Kat Kerkhofs presenteert deze herfst programma op VIER: "Dries is zo trots op mij"

Carline Vandercruyssen
Dit najaar zal Kat Kerkhofs haar eerste programma presenteren bij VIER. De vrouw van Rode Duivel Dries Mertens heeft een exclusiviteitscontract getekend bij SBS, het bedrijf achter de zenders VIER en VIJF. 

Wat die tv-plannen juist inhouden, blijft nog geheim. Al zal het iets totaal anders zijn dan de programma's 'Duivelse Vrouwen' en 'Tipsy' die Kat eerder al maakte. "Jarenlang heb ik als redacteur achter de schermen gewerkt, dus dit voelt aan als een logische volgende stap", zegt Kat. "Ik ga me keihard gooien. Stiekem zou ik op termijn graag een eigen talkshow presenteren. Wat Gert Verhulst en James Cooke doen: ik vind dat geweldig. Dat zijn straffe tv-makers."

Kat focust zich nu volledig op haar tv-carrière en dat zal ook manlief Dries voelen. "Ik zal veel minder thuis zijn, maar hij is vooral heel trots." 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Sierens

    Hij moest eens weten den Dries,je loopt in geen zak Kat.gedaan met luxe leventje.

  • edwig smeets

    Ja, zonder Dries had je gewoon geen programma.

  • DIRK VAN DESSEL

    Amaai, dat is eentje om van te dromen...