Karl Vannieuwkerke neemt z'n baby drie weken mee naar de Tour

Instagram
De jongste zoon van Karl Vannieuwkerke is amper een goeie maand oud, of hij heeft al vakantieplannen. Jack Odile zal in juli, samen met mama Caroline, papa Karl en de crew van diens programma 'Vive le Vélo' achterna reizen.

Vanaf 6 juli presenteert Karl Vannieuwkerke (48) voor de zestiende keer zijn zomerse talkshow 'Vive le Vélo', waarin hij drie weken lang de actualiteit in en rond de Tour volgt. Toch zal dit seizoen net iets specialer worden, want de Sporza-presentator neemt zijn in april geboren zoon mee. Samen met zijn partner Caroline zal Jack Odile meereizen in een camper.

"Een huzarenstukje? Dat vind ik niet", zegt Karl. "De aanwezigheid van Jack Odile zal me alleen maar motiveren. Vorig jaar reisde Caroline ook al mee met de productie en dat is ons enorm goed bevallen. Als Jack hele nachten niet zou slapen, zou het misschien iets moeilijker liggen, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren. Zijn aanwezigheid gaat volgens mij alleen maar voor een betere dynamiek zorgen."

Vakantielief

Voor zijn initiatief haalde de sportjournalist inspiratie bij de vaste koks die ieder jaar meereizen met de productieploeg van 'Vive le Vélo'. "Vorig jaar reisde hun vijf maanden oude dochtertje Max ook mee en dat verliep perfect. Het baby'tje groeide uit tot de mascotte van de ploeg en gaat dit jaar opnieuw mee. Misschien kan ze Jacks eerste vakantieliefje worden. (lacht)" 

Instagram13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Desmet

  Thomas dat manneke zal er meer aan hebben zijn ouders in de buurt te hebben. En van stress gaat dat kindje niks merken. Laat de ouders hun eigen keuzes nu gewoon maken en wees niet zo negatief.

 • Hennie Jaques

  Leven een laten leven . Mvg . Felicitaties met jullie jongste . Mvg .

 • Thomas Van Der Linden

  Laat dat manneke toch eens thuis zodat hij niet in die drukke gestresseerde omgeving moet vertoeven. Kan je dit niet aan laat dan iemand jouw plaats innemen in de tour.

 • Patrick Smaele

  Onverantwoord, maar ok: zijn keuze. Als iémand ooit de begrippen 'machtswellust' en 'overexposure' duidelijk heeft gemaakt, dan hij wel. Ik heb geen idee hoe de VRT-sport-redactie gestructureerd is, maar hij trekt alles naar zich. Je hoeft geen fan te zijn van dhrn Raes of Wuyts, maar hoe die (en anderen) door dhr Karl Vannieuwkerke telkens opzij worden geschoven, grenst aan het ongelooflijke.

 • Frederik Lootens

  Dit is zo typisch voor die man.De anderen de les spellen,maar toch zijn eigen wil overal doordrijven.