Karen reageert op de kritiek rond haar programma: "Het komt aan"

Zo reageerde Karen Damen op haar eerste plaat.
vier Zo reageerde Karen Damen op haar eerste plaat.
Karen maakt een plaat op VIER, maar erg veel kijkers kon ze daarmee nog niet lokken. Ze kreeg dan ook heel wat kritiek te verwerken. Vanavond reageert ze voor het eerst.

Voor de persdag, die dinsdag werd gehouden, ging Karen al even door de kranten. “Ze gaan straks zeker vragen stellen over de slechte kijkcijfers”, begint Karen. “Elke dag komt er wel een emmer bagger, dat komt toch aan als je het leest.”

Niet alleen over de kijkcijfers maakt Karen zich zorgen, ook over de commentaren. “Karen doet alles behalve een plaat maken, schrijven ze. Maar als die in aflevering één en twee al af zou zijn, zou er niets meer te vertellen zijn in de volgende zes afleveringen”, verklaart ze.

Er kwam ook kritiek op het feit dat de plaat, door de uitvoerige samenwerking met andere muzikanten, geen échte soloplaat zou zijn. “Ik kan het niet allemaal zelf. Ik kan niet drummen, piano of gitaar spelen, maar ik ben wel heel erg bezig met de teksten. Het moet tot de laatste noot goed klinken, want anders zing ik het niet in. Ik heb dus niet het gevoel dat iedereen alles voor mij aan het doen is. De plaat wordt misschien wel door verschillend mensen gemaakt, maar uiteindelijk moet ik wel alle eindbeslissingen zelf nemen."

Karen maakt een plaat is vanavond te zien op VIER om 20u40.
61 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • annie laureys

  Karen hier, Karen daar, Karen overal , dat worden mensen moe, volgens mij heeft ze het gehad

 • guy vranken

  Chapeau Karen dit is nu echt eens echte muziek met fantastische akkoorden, weinig kunnen dit zeggen, en het is geen gejanksel, je mag dit lied vergelijken met “ Misty” Maaaaaaaar..... hoevelen zouden deze echte muziek kennen Doe zo verder

 • jean vandenberghe

  de liedjes die ik al gehoord heb zijn zageliedjes, niets blijft hangen. ik wordt er ook niet vrolijker door kortom niets voor mij. De zaal in het sportpaleis zal ze wel vol krijgen zeker. Er zijn altijd mensen die je kan lokken met een gratis ticket en samen met de vrienden van Gert en James komt alles in orde.

 • Fernand Somers

  Die heeft haar tijd gehad met K3 en nu is het voorbij.punt andere lijn.

 • georges damme

  Programma is mislukt en plaat ook sorry