Exclusief voor abonnees

Karen Damen weerlegt kritiek op haar online talkshow ‘Karentaine’: “Pardon, ik doe hier niks illegaals!”

Karen Damen en James Cooke in 'Karentaine'.
YouTube Karen Damen en James Cooke in 'Karentaine'.
Ook Karen Damen (45) zit door corona verplicht thuis. En daar ontpopt ze zich nu als presentatrice van haar eigen online talkshow, vanuit haar tuin. Maar die komt haar naast lofbetuigingen ook op zure reacties te staan, genre ‘Mag zoiets wel in coronatijden?’ Hoe reageert ze daarop, en wat zijn haar plannen voor deze tuintalkshow?

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nicole Vogelaere

  Weer degenen die nog nooit iets te klagen hebben gehad die hun zegje moeten doen. Men weet totaal niet hoe een gewone mens elke maand moeten leven. Moet er al niks meer van hebben sinds die show "nieuwe buren" hoe ze zich voordeden als werklozen maar zeker geen realiteit de wereld in brachten. Natuurlijk beginnen ze allemaal in een sociale woning met een gewone auto (geeneens een lichte vracht) en hebben meer als 400 eu vrij te besteden. De haat naar werklozen werd alleen meer feit!

 • Annie Carlu

  Ik vind Karen een heel toffe madam met een supermooie stem. Ze zou op het einde altijd zelf een lied moeten zingen! En het is juist haar naturel die haar zo tof maakt !!!

 • DIDIER IDE

  Lieve Karen, je vindt uw eigen zo speciaal en wat zijn uw kwaliteiten eigenlijk. Als je een bericht ontvangt met een spelfout krijgt ben je razend en antwoord(t) er niet op.Leer eerst perfect nederlands spreken en geef dan kritiek op iemand anders.Er is niemand in Vlaanderen die zo veel kansen gekregen heeft op alle gebied(zangeres,actrice,presentatrice enz...)en waar sta je nu? Je kickt gewoon op aandacht en ziet niet dat je eigenlijk een gewone burger bent. 2 voetjes op de grond please.

 • Anne Onsia

  Het is hun werk hé. Dat is wat zij doen voor hun boterham, en dat mag. Het zijn zelfstandigen uit de showbizz. De jaloezie hier in Vlaanderen is toch echt te zot voor woorden... iets als in Zweden zou hier nooit gewerkt hebben.

 • Mathieu Neyens

  Beste Karen, ik vind je een toffe vrouw, maar wil je toch graag helpen. Om te presenteren moet je allereerst goed ABN leren praten, want aan dat Antwerps gewauwel hebben de mensen geen boodschap en dan nog dit, om te zingen, moet je het ook nog kunnen, dat werd pijnlijk duidelijk bij liefde voor muziek. Blijven oefenen.