Karen Damen neemt ons mee achter de schermen van haar debuut bij ‘Familie’

Karen Damen voor het eerst op de set van Familie, hier met Jeroen Van Dyck.
VTM Karen Damen voor het eerst op de set van Familie, hier met Jeroen Van Dyck.
Karen Damen (45) was lange tijd “Karen van K3", maar binnenkort zal ze misschien wel aangesproken worden als “Vanessa van ‘Familie’”? De actrice heeft haar eerste opnamedag bij de populaire reeks al achter de rug. Op haar debuut is het nog een hele tijd wachten, maar wij mochten met Karen mee naar haar eerste opnames. “Ik mag mezelf spelen”, glundert ze. 

“Het leuke is dat Vanessa 39 jaar is”, glundert het 45-jarige schermgezicht. “Ik vind het ook leuk dat ik mijn eigen taal mag spreken. Pas op, ik ga geen plat Antwerps praten, maar gewoon zoals ik normaal spreek en dat vind ik wel tof. Dat maakt het toch nog net iets meer naturel.” Karen is ook blij dat haar personage dicht bij haar persoonlijkheid aanleunt. “Ik mag gewoon mezelf spelen”, lacht ze. “Dat vind ik eigenlijk wel gemakkelijk.” De rol van Vanessa is geen gastrol, al begint de intrede van Karen wel klein. “Voorlopig is het nog een kleine rol, maar wie weet wat de scenaristen van plan zijn met mij?”, klinkt het mysterieus. In de eerste afleveringen zal Vanessa vooral in contact komen met de personages van Anna, Albert, Alfons en Benny. 

HLN1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudy De Bakker

    Karen ,meisje toch , wat heb je nu toch gedaan? Je gaat meespelen in familie, komaan zeg. Dit is nu echt wel het aller allerdomste wat je kon doen !! Aub zeg,in familie,pfffff.