Karen Damen maakt een plaat voor amper 176.000 kijkers

Karen Damen
sbs Karen Damen
Pech voor Karen Damen, de ex-rosse van K3. Haar jeugddroom om een soloplaat te maken is na een al niet echt succesvolle start, woensdagavond helemaal geïmplodeerd. Amper 176.000 kijkers wilden kijken naar de verwoede pogingen van Karen om goeie songs bij elkaar te sprokkelen. 

De zangeres werd uiteraard flink dwars gezeten door de uitstekende Champions League-wedstrijd Real Madrid-Paris Saint-Germain die op Q2 werd gevolgd door 533.000 voetbalfans. ‘Gent West’, de VIER-fictiereeks had een tikkeltje minder last van het voetbal en scoorde toch nog 235.000 kijkers.

Op VTM haalde ‘De Zonen van Van As’ 514.000 kijkers. De laatste fysieke inspanning van Saartje Vandendriessche in ‘Op de man af’ haalde 687.000 fans. 
189 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Kirra Vanlingen

  Haar bikini lijn bestaat die nog?

 • Raoul Rouma

  Ons kent ons en indien daar Bertje tussen zit (of ligt) dan zit je op rozen. Zie maar naar die zielige James, die is BI, het slaafje, ook van onze Bert.

 • Frank De Witte

  Ze kan bij zender Njam van Studio 100 gaan zingen, "de soep is aangebrand"

 • Patrick Muys

  Het is aardig van sommige reacties dat ze volledig wordt afgebroken. Enkele jaren geleden droegen jullie ze allen op handen, en ze heeft het lef om zelf iets te proberen. één woord jaloezie, trek het je niet aan Karen, want als straks een topplaat uitbrengt dan plots gaan ze weer draaien als de wind. Kop op en denkt aan het positieve, zie maar naar de programma's met James daar scoor je ook 300%.

 • Albert Hendrix

  Waarom zoveel reclame rond die plaat, ge brengt een plaat uit ,is ze goed dan kopen de mensen is ze niet goed flop ze .Doe normaal zoals andere mensen.Zoveel promotie krijgen andere ook niet.