Kardashians gaan de strijd met elkaar aan in Amerikaanse 'Familieraad'

Steve Harvey en de Kardashians in 'Celebrity Family Feud'
Instagram Steve Harvey en de Kardashians in 'Celebrity Family Feud'
'Family Feud', het bekende spelprogramma met Steve Harvey, kreeg een Kardashian make-over in de seizoenspremière van 'Celebrity Family Feud'.

Kim Kardashian tegen de hele familie Kardashian, dat was de opzet van deze aflevering. Kim maakte deel uit van Team West, dat geleid werd door haar echtgenoot Kanye West. De andere drie spelers waren de nicht en neven van de zanger. Team Kardashian bestond uit Kims (half)zussen Khloé en Kendall, haar moeder Kris en grootmoeder Mary Jo. Het team werd vervolledigd door Cic Bussey, een nicht van de familie, en Jonathan Cheban, de beste vriend van Kim.

Na enkele spelrondes haalde Team Kardashian de buit binnen. Omdat Kanye zo'n grote fan is van het programma, kreeg de zwangere Khloé (de aflevering werd opgenomen voor de bevalling, nvdr.) het niet over haar hart om de finale te spelen. "Kim en Kanye waren er echt van overtuigd dat ze zouden winnen. Als zussen hebben Kendall en ik beslist om hen de finale te laten spelen." Kim en Kanye wonnen in de finale 25.000 dollar (omgerekend zo'n 21.000 euro, nvdr.) voor het goede doel. De winst ging naar een kinderziekenhuis in Los Angeles.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudi De Groof

    65 miljoen jaar geleden moest de natuur het leven opnieuw uitvinden. Misschien is het hoog tijd voor een nieuwe poging .....