Kapsel van Kit Harington mogelijk aanwijzing over einde 'Game of Thrones'

Kit Harington
anp Kit Harington
Na de tattoo van Sophie Turner wordt nu ook de coupe van Kit Harington onder de loep genomen door nieuwsgierige 'Game of Thrones'-fans.

Nu Turner definitief heeft weerlegd dat haar 'Game of Thrones'-tattoo iets zegt over de afloop van de serie, verschuift de aandacht naar Harington - en dan meer specifiek naar zijn weelderige lokken.

Die zijn er namelijk nog altijd, ook al heeft de acteur die Jon Snow speelt al meermaals verklaard dat hij ze meteen afknipt wanneer het filmen erop zit. Dit weekend werd hij gespot op een 'wrapping party' voor 'Game of Thrones', een feestje dat wordt gegeven na het afronden van alle opnames. Kit daagde daar op met zijn wilde manen nog volledig intact. Conclusie? Jon Snow is één van de laatste personages die nog in leven is in de serie.

Dat kan betekenen dat hij de seizoensfinale overleeft, ofwel dat hij op z'n minst veel langer overleeft dan verwacht. 

Zijn belangrijkste tegenspelers, waaronder Emilia Clarke, hadden hun laatste opnames er eerder vorige maand al opzitten. Wat fans doet vermoeden dat Jon Snow het langer zal uithouden dan Emilia's personage, Daenerys Targaryen. 

Kit zelf heeft - uiteraard - nog niets vrijgegeven over de onderliggende betekenis van zijn look. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • mich lee

    Precies of ze doen die opnames chronologisch. Het is logischer dat ze de opnames op een locatie allemaal ineens doen. Die van de 1ste en de laatste aflevering. Of denk je dat ze elke keer voor 5 minuten opnames de halve wereld oversteken van Dubrovnik, naar IJsland ,naar.... Nee, ze filmen daar alles in 1 reis.