Justin ‘dr. Alex Karev’ Chambers verlaat 'Grey's Anatomy' na vijftien jaar

Justin Chambers als dokter Alex Karev
RTL Justin Chambers als dokter Alex Karev
Het einde van een tijdperk is nabij: Justin Chambers (49) verlaat na vijftien jaar de populaire ziekenhuisshow ‘Grey’s Anatomy’. Hij is een van vier acteurs die er al sinds het begin van de reeks in 2005 bij zijn. 

Vrijdag maakte Justin Chambers bekend dat hij ‘Grey’s Anatomy’ gaat verlaten, na vijftien jaar en zestien seizoenen. “Er is geen goede tijd om afscheid te nemen van een show en een personage dat mijn leven de afgelopen vijftien jaar zo bepaald heeft”, laat de acteur weten in een reactie aan Deadline. “Maar ik hoop al een tijdje om mijn acteerrollen en mijn carrièrekeuzes te diversifiëren. Nu ik 50 word en gezegend ben met mijn opmerkelijke, behulpzame vrouw en vijf geweldige kinderen, is die tijd aangebroken.”

“Nu ik ‘Grey’s Anatomy’ achter mij laat, wil ik de ABC-familie bedanken, Shonda Rimes (de bedenkster, red.), de originele castleden Ellen Pompeo, Chandra Wilson en James Pickens en de rest van de geweldige cast en crew - zowel die van nu als die van vroeger. En natuurlijk de fans, voor wat een geweldige rit is geweest.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christel Bastiaens

    We gaan je missen top serie .