Jury gaat compleet door het dak na nummer Michael Jackson in 'The Voice' Roemenië

PRO TV
Niet alleen in ons land is 'The Voice' terug op tv. Want ook in Roemenië is het nieuwe seizoen van start gegaan, en meteen met een knaller van formaat tijdens de eerste audities. Deelnemer Bogdan Ioan kwam er een nummer brengen van Michael Jackson, en wist met zijn unieke stemgeluid de jury door het dak te laten gaan. "Het is alsof Michael Jackson gewoon terug leeft", klonk het enthousiast. 

Dat de complete jury van 'The Voice' sprakeloos achterblijft komt niet zo vaak voor. Maar in Roemenië kreeg Bogdan het voor mekaar met zijn auditie. Hij bracht er 'Earth Song' van Michael Jackson. En dat was zo goed dat één van de juryleden letterlijk aan zijn voeten lag tijdens zijn optreden. 

Kippenvel

Ook de andere juryleden konden niet blijven zitten. Iedereen had kippenvel, en na de performance stormden ze het podium op om de kandidaat te feliciteren. De jury vond de prestatie van Bogdan zelfs zo goed, dat ze hem meteen vroegen om de song nóg een keer te zingen. 

Meteen daarna was de jacht geopend. De juryleden smeekten om Bogdan: iedereen wou hem binnenhalen. Uiteindelijk koos de zanger voor het team van jurylid Smiley. En die is er nu al van overtuigd dat Bogdan met gemak de finale zal halen. Intussen gaat zijn stem, die bijna identiek is aan die van Michael Jackson, viraal op de sociale media. 
48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Valérie De Rop

  Is zeker niet slecht! Maar Glennis Grace .... dat is een ander paar mouwen ze!

 • fanny steylaerts

  Wooow! Kippenvelmomentje!

 • Thierry Piette

  Die shows zijn volledig gestuurd door de productie. De "jury" krijgt opdracht wanneer wie moet afdrukken. Niets spontaan aan aan zo'n shows. Ook al laten ze het zo blijken.

 • Leopold Vanhoof

  Mij kan hij niet bekoren.

 • Hanne Claes

  ik hoor hem eigenlijk niet echt goed zingen. Maar de juryleden verkopen wel een showke