Julianne Hough wordt Jolene in Dolly Parton-serie van Netflix

Julianne Hough speelt binnenkort de rol van de veelbezongen Jolene.
Chris Pizzello/Invision/AP Julianne Hough speelt binnenkort de rol van de veelbezongen Jolene.
Julianne Hough (30) neemt de rol van Jolene op zich in de achtdelige serie die Netflix maakt op basis van de muziek van Dolly Parton. Elke aflevering van de serie ‘Dolly Parton’s Heartstrings’ is gebaseerd op een nummer van de iconische countryzangeres.

In de eerste aflevering Jolene speelt Hough de titelrol van een vrouw die haar dromen als singer-songwriter najaagt en een klein dorpje in de Amerikaanse staat Georgia verlaat. Parton speelt zelf ook mee in de eerste aflevering. Zij speelt de eigenaresse van een lokale countrybar waar Jolene serveerster is.

Andere rollen zijn er voor Kimberly Williams (‘Nashville’) en Dallas Roberts (‘Insatiable’). ‘Dolly Parton’s Heartstrings’ wordt volgend jaar beschikbaar op Netflix. De rolverdeling en liedjes van de andere afleveringen zijn nog niet bekend.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.