Joshua uit 'Temptation Island' gaat naakt de liefde zoeken in datingprogramma

Joshua - temptation Island 2018
VIJF Joshua - temptation Island 2018
Joshua Feytons (20), de hunk uit 'Temptation Island', gaat meedoen aan 'Adam zoekt Eva VIPS'. In het datingprogramma gaan bekende mensen op een tropische bestemming én volledig naakt op zoek naar een partner. 

Het Nederlandse programma RTL boulevard gaf vandaag vier namen vrij van bekendheden die meedoen aan 'Adam zoekt Eva'. Daar is Joshua dus bij. De deelnemers worden in hun adamskostuum op een eiland gedropt en komen daar in contact met onbekende naakte mannen of vrouwen. Ze gaan samen daten, eten een hapje en leren elkaar beter kennen. 

Of Joshua de liefde gaat vinden is nog maar de vraag, maar aan zijn jongeheer zal het in ieder geval niet liggen. Volgens Megan uit 'Temptation Island' is het ding namelijk enorm.

De andere kandidaten van het programma zijn bij ons iets minder bekend. Het gaat om Jeroen Post (dj/zanger), Jeffrey Wammes (turner) en Dewi Pechler (Idols).
 




13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudy De Bakker

  Van het 1 marginaal programma, naar het ander ander marginaal programma, zielig ventje !

 • alain vandezande

  wat een sukkel, die heeft een tv programma nodig om een lief te vinden! Hoe laag kan je eigenlijk vallen, ga werken jongen en maak u eens nuttig!

 • Raphael Coryn

  Als je dit moet doen om een lief te hebben ben je laag gevallen. Triestige wereld.

 • Marc Geerts

  Beter ne kleine plezante dan ne grote ambetante.. .

 • Brigitte van der Zalm

  Zijn hersenen zijn even groot als zijn “geval “