Exclusief voor abonnees

Joris Hessels gaf unieke inkijk in z’n privéleven: “Mijn lief was bang dat we de nieuwe Pfaffs zouden worden”

Joris Hessels
Kristof Ghyselinck Joris Hessels
Hij verhuist niet graag, maar deed het al liefst vijf keer. In het Canvas-programma ‘Gentbrugge’ neemt Joris Hessels (39) ons op sleeptouw, terwijl hij kennismaakt met z’n nieuwe buren. “Ik heb altijd gedroomd van een plek waar de mensen mij kennen, waar mijn kinderen groot kunnen worden en mijn Duvel op mijn vaste plek aan de toog klaarstaat.” En die lijkt Joris te hebben gevonden.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • danny buyse

  Een schitterend voorbeeld programma! Gewoon zoals het leven is zonder veel show, opgeblazen toestanden, glamour, glitter en sensatie zoals veel commerciële zenders wel doen.

 • Helder Vos

  Een mooi, rustig, Vlaams en gezellig programma. Meer van dat aub. Zoek het niet te ver. Vlaanderen heeft veel te bieden.

 • GUY GEIRNAERT

  Goed ontspannend programma , beter dan al die moorden en branden iedere dag na een stres volle dag werken , je zie wel ze kunnen het noch .

 • Jean-Marie Sieborgs

  Schitterend programma Joris !!!