Joke Schauvliege ontving al 12.000 autokaartjes na oproep in 'Make Belgium Great Again'

RV
Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) zal zich de eerste aflevering van 'Make Belgium Great Again' nog lang herinneren. In haar strijd tegen de vervelende kaartjes die autoverkopers op parkings tussen het raam van je wagen steken, riep presentatrice Frances Lefebure de kijkers op om Schauvliege een reminder te sturen. 

Zij had immers al vorig jaar gezegd een verbod op die kaartjes te onderzoeken. In twee dagen tijd kreeg de minister al zo'n 12.000 kaartjes in haar mailbox, met daarop boodschappen als 'Beste Joke, ik trakteer je op taartjes, na het afschaffen van de autokaartjes' en 'Liefste minister van Milieu, ik ben die autokaartjes beu'. Wie haar nog met eentje wil plezieren, kan dat via jokeisietsvergeten.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.