Jeroen Meus trekt naar Oostenrijk voor ‘Dagelijkse winterkost’

© VRT - Sam Van den Brandt
Jeroen Meus ruilt België even in voor andere oorden. De populaire tv-kok trekt naar Oostenrijk voor ‘Dagelijkse winterkost’, de winterse variant van zijn kookprogramma ‘Dagelijkse kost’. Eén zendt de special de hele kerstvakantie lang uit. Vandaag, 23 december, staat de eerste aflevering gepland.

In Oostenrijk waagt Jeroen zich aan goulashsoep en aan het typische Oostenrijkse nagerecht Kaiserschmarrn. Natuurlijk kunnen een perenstrudel met vanillesaus en een heerlijke kaasfondue niet ontbreken. De winterse kookkunsten van Jeroen zijn tot 3 januari te volgen op Eén.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frederik Lootens

  Prachtige omgeving, we genieten v het SCHITTERENDE natuur. Wat kan sneeuw toch mooi zijn in de zon,met kristalblauwe lucht.

 • lucrece van caelenberghe

  Sorry Jeroen, ik ben fan van jou maar dit waren de meest ongezellige afleveringen ooit. Slecht decor, belachelijk koud, sterkte

 • DANNY DEWULF

  Trekt op niets die staat daar gewoon te ver reizen.

 • Nancy De Mol

  Dat hij daar maar blijft.

 • Syl Hassler

  Zaaaaalig programma Na al die afleveringen genieten we er nog elke dag van