Jeroen Meus brengt eerbetoon aan overleden fan

Jeroen Meus.
© VRT - Sam Van den Brandt Jeroen Meus.
Een mooi moment in de keuken van Jeroen Meus (42) dinsdagavond. De chef bracht in ‘Dagelijkse Kost’ een eerbetoon aan superfan Jasper Horsting (31), die vorige maand overleed. 

Meus bracht hulde aan Jasper door z'n lievelingsgerecht te bereiden: varkenshaasje met spinazie in bladerdeeg, overgoten met sjalottensaus. De dertiger, een ex-scoutsleider en leraar uit Arendonk, overleed vorige maand nadat hij van zijn fiets werd gereden toen hij terugkeerde van een etentje bij vrienden. De chauffeur pleegde vluchtmisdrijf.

“Koken was Jaspers passie”, zegt Peter De Jager van Jaspers volleybalclub in Het Nieuwsblad. “Ik ben normaal niet gek op spinazie, maar toen ging ik bij Jasper eten en toverde hij dit gerecht op tafel. Superlekker. Alles wat hij klaarmaakte, was geïnspireerd op de recepten van zijn held Jeroen Meus.”

De 36-jarige bestuurder Kaya W., die Jasper op 11 februari aanreed, is intussen vanuit Nederland uitgeleverd aan ons land. 

Jasper Horsting was een superfan van Jeroen Meus.
Facebook Jasper Horsting was een superfan van Jeroen Meus.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johny Vermeiren

    Dit is typisch Jeroen, het hart op de goede plaats!