Jelle Van Damme valt in voor Hans Vanaken in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

BELGA
Zopas maakte de bondscoach zijn selectie bekend voor de interlands in de Nations League tegen IJsland en Zwitserland. Hans Vanaken, middenvelder bij Club Brugge, gaat mee om de nationale eer te verdedigen. En dat heeft zo zijn gevolgen voor ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

“Het stond in de sterren geschreven: Hans Vanaken is momenteel zo briljant aan het voetballen dat hij wel moest geselecteerd worden”, klinkt het. “En Rode Duivels hebben het druk, druk, druk, waardoor het agenda-matig echt onmogelijk is om ook nog ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ te worden.” 

“Geen Hans Vanaken dus in onze quiz dit jaar, maar zijn vervanger mag er zijn: ex-Rode Duivel Jelle Van Damme, momenteel erg sterk bezig, en dan nog bij de ploeg van mijn hart”, aldus Erik Van Looy. “Eindelijk een Antwerpspeler in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: ik kijk er reikhalzend naar uit!” 

Bakken ervaring in verdediging, maar nu dus volle aanval van op de bank van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Of Jelle Van Damme ook hier meesterlijk kan scoren weten we pas eind november.

VIER9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  den eric moet stoppen met constant over krapuulploeg antwerp te praten

 • Sanne Vermeulen

  Kijk maar uit dat je hem niet bevoordeeld, Erik

 • didier de coster

  zwakste jury ooit in DSM en vertel me aub niet dat die daar nog worden voor betaald ook hé , arm vlaanderen dan

 • daniel d'hulst

  ne slimme zet van den Erik en zet Haroun in de jury

 • Brianna Dams

  Vier het nieuwe TVA Ik kijk nu al niet meer.