Je raadt nooit wie er uit dit luxe Pascale Naessens-servies eet bij Ilse Beyers

Ilse Beyers in 'De Gelukzoekers'
rv Ilse Beyers in 'De Gelukzoekers'
Gisteren hebben we onze online realityserie 'De Gelukzoekers' gelanceerd. In de eerste aflevering kwamen we Ilse Beyers, Harry De Visscher en Peter Van den Berghe tegen. Deze drie fragmenten uit die aflevering mag je zeker niet gemist hebben. 

Peter Van den Berghe is in Oeganda met zijn vrouw Faith. Hij praat over zijn vader Emiel, die aan kanker is overleden. "Mijn vader heeft nooit aan zijn kinderen laten blijken dat hij trots was op hen. Het is dan misschien wel dankzij hem dat ik het zo ver gebracht heb, want ik was constant bezig met zijn aandacht te zoeken."

Ilse Beyers toont ons haar woning in Berchem én ze stelt ons voor aan Jacob de kat. Beyers wil alleen maar het beste voor haar katten en dus eten de dieren uit het servies van Pascale Naessens.

"Ik durfde in het begin geen woord zeggen tegen Harry. En dan achteraf was het koekenbak hé. Ineens, baf, en ik kreeg een kus", vertelt Kristel, de vriendin van Harry De Visscher. Dat de twee gelukkig zijn samen, is duidelijk te zien. 

De eerste aflevering gemist? Bekijk ze hier opnieuw
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.