Jani ruilt backstage voor dansvloer in ‘Dancing With The Stars’

Dieter Bacquaert
Na de goede kijkcijfers van vorig jaar brengt VIER dit najaar een nieuw seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Gert Verhulst (51) zal daarin opnieuw de rol van presentator op zich nemen, al zal hij wel op zoek moeten naar een nieuwe collega. Jani Kazaltzis (40), die de dansers vorig jaar backstage ontving na hun performance, zal deze keer immers zelf de dansvloer betreden. 

Dat maakte Verhulst bekend tijdens een interview met deze krant. “Er komt een nieuwe copresentator, want Jani zal één van de dansers zijn. Wie naast mij zal staan, is echter nog niet beslist”, aldus de Studio 100-baas.

Jani liet een paar weken geleden al optekenen dat hij een nieuw seizoen als presentator niet zo zag zitten. “Niet dat ik het niet leuk vond, hé. Ik zou het zo opnieuw doen. Maar toen ik iedereen zo zag dansen, dacht ik: ‘Shit, ik had liever dáár gestaan.’ Nu wil ik gewoon die dansvloer op.” Eind 2019 weten we of Vlaanderens bekendste stylist er - net als zijn VIER-collega James Cooke - in slaagt de danswedstrijd te winnen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudy Callens

    Is best zo want hij kon absoluut niet presenteren.

  • Syl Hassler

    Tip voor Gert, zijn zoon of dochter. Dit zou super zijn.

  • daniel van de vondel

    Misschien maar beter zo, Yani bakt er live niet zo veel van, gekunsteld en te weinig naturel. Hierbij wil ik geenszins afbreuk doen aan zijn persoon en aan zijn intrinsieke kwaliteiten in zijn andere programma's.