Jan Mulder vertraagd voor laatste VRT-uitzending

Jan Mulder
ANP Kippa Jan Mulder
Het zat Jan Mulder (74) gisteren niet mee. De voetbalanalist had om 16.30 uur de WK-finale voor de vrouwen moeten bespreken op Canvas, maar werd opgehouden door de Tour-drukte in Brussel. Daardoor kwam hij te laat voor zijn laatste analyse voor de VRT, want de Nederlander maakt de overstap naar VTM.

Mee in de uitzending met Jan Mulder: Imke Courtois, die dus een tijdje alleen zat. Presentator Aster Nzeyimana hield de sfeer erin met een “Welkom Imke, je zit hier moederziel alleen", gevolgd door een verwijzing naar de overstap van Jan Mulder: “Het is niet dat we geen tweede analist kunnen betalen bij de VRT, Jan is te laat”. 

Uiteindelijk kwam Mulder tien minuten te laat binnen. “Ik heb zelden zoiets meegemaakt”, klonk het. “Alles wijkt voor de Tour de France, maar ik toch niet.” Wanneer Nzeyimana hem erop wees dat het zijn laatste uitzending voor de VRT was, antwoordde hij: “Ja, misschien moet dat drama er wel een beetje bij.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Philomena Vanderweyen

    Ga hem missen,zorgde soms voor hilarische momenten tijdens de shows.

  • Philippe Vanbelle

    fantastisch . Ik versta het wel waarom die niet meer aan de bak komt in Nederland . Ik val in slaap als die zijn mond open doet .

  • DIRK VAN DESSEL

    Waarom moeten Hollanders dat hiet bij ons in Vlaanderen komen commentariëren ?