Jammer maar helaas, deze populaire series krijgen geen volgend seizoen

Deze bekende series krijgen helaas geen volgend seizoen.
The CW Deze bekende series krijgen helaas geen volgend seizoen.
De Amerikaanse zenders maakten onlangs bekend welke series géén vervolg meer zullen krijgen na volgend jaar, en daar waren heel wat verrassende keuzes bij. 

Zo beginnen publieksfavorieten 'Jane The Virgin', 'Crazy Ex Girlfriend' en 'iZombie' op The CW aan hun laatste seizoen.

Daarmee krijgen de reeksen al één groot privilege dat vele andere series dit jaar niet gegund was: de kans om hun verhaal af te maken in één laatste ronde. 

'Jane The Virgin', een vertederende komedie in telenovelle-stijl, rondt af op het vijfde seizoen, dat in de herfst van 2018 zal starten en in het voorjaar van 2019 zal eindigen. 

In diezelfde periode valt ook het doek over 'Crazy Ex Girlfriend', een romantische komedie die 3 seizoenen duurde. Daarnaast verdwijnt 'iZombie', na de vijfde jaargang. De reeks verhaalt over een jonge lijkschouwer die in een zombie verandert en herinneringen van overledenen kan oproepen als ze hun hersenen eet. Op die manier helpt ze de politie om hun moorden op te lossen. 

Populaire series van The CW die het wél tot een vervolg schopten zijn onder andere 'Supergirl' (seizoen 4), 'Arrow' (seizoen 7), 'Supernatural' (seizoen 14) en 'The 100' (seizoen 6). De zender pakt dit jaar ook uit met een reboot van de paranormale serie 'Charmed'. 

ABC zet dan weer een punt achter de langlopende reeks 'Once Upon A Time'. Nadat de meeste hoofdrolspelers vertrokken in seizoen 5, was seizoen 6 niet meer om over naar huis te schrijven. Seizoen 7 wordt het laatste.

Ook het immens populaire 'Scandal' van Shonda Rhymes verdwijnt na het zevende seizoen van de zender. 

CBS geeft 'The Big Bang Theory' tegen alle verwachtingen in een nieuwe kans voor seizoen 12, maar schrapt 'Scorpion' en 'Zoo'. 

Fox trok de stekker uit politiekomedie 'Brooklyn Nine-Nine', maar de show werd overgekocht door NBC. 'New Girl', de bekendste recente sitcom van de zender, houdt ermee op na het zevende seizoen. Ook de reboot van 'The X-Files' verdwijnt na het huidige seizoen van het scherm.

HBO stopt met 'Veep', een komedie waarin Julia Louis-Dreyfus de visepresident van de Verenigde Staten speelt. Ook hier blijft de reeks hangen bij de zevende jaargang.

'House of Cards' werd verdoemd door de controverse rond Kevin Spacey, en zal afsluiten met seizoen 6, zo liet Netflix eerder dit jaar al weten. Verder sneuvelt alleen 'Unbreakable Kimmy Schmidt' bij de streamingzender, na 4 seizoenen. 

Tot slot schrapt HULU 'The Mindy Project' na 6 seizoenen. 

Midden 2019 wordt het lot van alle tv-shows nog een keer herzien. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.