James Cooke is de eerste gast in het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’

VRT
Eric Goens stelt zijn eerste gast James Cooke voor. Hij brengt de spring-in-’t-veld geblinddoekt naar een plek aan de rand van het bos. Lang geleden begon zijn carrière bij theatergezelschap ‘Neon’ in Gent. Eric confronteert James met de beelden van deze eerste optredens. “Ik ben even in shock. Waar heb jij die beelden gevonden?”, vraagt de sidekick van Gert Verhulst zich af. 

De tienerjaren duwden James diep. De scheiding van zijn ouders, de zoektocht naar zijn eigen identiteit, het gepest worden op school en het besef dat hij niet hetero is, hakten er zwaar in. Na de scheiding besloot James om bij zijn mama te wonen met wie hij alles kon delen. Het levert eerlijke televisie op, waar ook Eric trots op is. Nochtans had de tv-maker op voorhand z’n twijfels over de aflevering. Naar eigen zeggen probeert hij altijd minstens één gast te strikken waarvan hij denkt “dit komt niet goed”, deze keer was dat James. “Maar het is wel goed gekomen.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Stausens

  En toch maar oproepen tot staken bij de VRT. De onbetaalbare snoepreisjes houden niet op, en toch hebben ze geld tekort. Begrijpen wie kan.

 • Eddy Grysouille

  Alle negatieve kritiek die James te slikken krijgt maakt helm alleen maar beter en beter. Hij is sympathiek en gewoon dit maakt hem groot. Niet zoals vele dikke nekken die het scherm afschuimen en heel veel de "ik" persoon gebruiken,is het niet N.D.S. te tid dat ut es.

 • Michele De Paepe

  Waarom zou het niet goed komen? Hij is super sympathiek

 • Jan Delafontaine

  Goed. Laat die gast maar meespelen in programma's waar toch niet naar kijk.