Jaloezie, 'sexy' outfits en een op hol geslagen paard: de boeren hebben hun handen vol in 'Boer zkt Vrouw'

RV
Nu de dames de overstap gemaakt hebben naar Canada, Australië, Duitsland, Zuid-Afrika en Noorwegen leren de boeren uit 'Boer zkt Vrouw' hun uitverkoren vrouwen steeds beter kennen. En daar komt ook wat jaloezie aan te pas.

Of het nu komt door een kort shortje of het initiatief van een bepaalde vrouw: bij boer Jeroen is het duidelijk. Er is jaloezie in het spel.

De echte cowboy in Jan komt naar boven. "Het doet je wel iets om dat te zien", vertelt Laura. En dan moet hij echt aan het werk, wanneer het paard van Stephanie op hol slaat.

Voor Emily is de grote dag aangebroken: nadat ze toch door Jitse werd uitverkoren, komt ze aan in Noorwegen. En daar is Jitse duidelijk blij om.

Ook bij boer Bjorn gaan de meisjes aan de slag. En daar hoort natuurlijk een gepaste outfit bij.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Freddy De Vos

    De kijkers hebben ook hun handen vol: met het zoeken naar een andere zender!

  • Jozef Van Schuerbeeck

    Onnozel gedoe. De mensen kijken toch.

  • rudolf jacobs

    allee straks weer een paar METOO gevalletjes erbij ,die boer heeft dit en dat gedaan en mij dan gedumpt voor haar maar dat gaat hem kosten hoor ik stap naar men advocaat