Jack Osbourne vindt het tijd voor reboot ‘The Osbournes’

Jack Osbourne
EPA Jack Osbourne
Het is alweer bijna twintig jaar geleden dat de reallifesoap ‘The Osbournes’ op televisie werd uitgezonden. Hoogste tijd voor een reboot, vindt Jack Osborne (34).

“Ik zou liegen als ik zeg dat we het daar laatst niet over hebben gehad”, zegt Jack tegen Variety. Of het ook echt tot een reünie komt, betwijfelt de zoon van voormalig Black Sabbath-zanger Ozzy (71). “Het enige waar ik mee worstel, is dat we niet allemaal meer samenwonen. Ik dacht wel: ‘waarom gaan we niet weer gewoon met z’n allen voor twee maanden samenwonen?’. Het is bijna twintig jaar later, laten we dat gewoon doen.”

Behalve de logistieke problemen, komen er bij zo’n dergelijke reünie ook andere issues bij Jack boven. “Dat gebeurt echt alleen als iemand me een hele flinke smak geld geeft. Want de hoeveelheid therapie die ik dan daarna moet krijgen, wordt gigantisch”, grapt hij.

De eerste aflevering van de reallifesoap ‘The Osbournes’ werd in 2002 door MTV uitgezonden. De serie kende vier seizoenen en was tot en met 2005 op de zender te zien.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.