Isabella (10) verdiende haar eerste miljoen toen ze zes was. En daar hield het niet op

Twitter
Ze is amper tien jaar, maar staat al aan het hoofd van drie eigen kleding- en juwelenbedrijven. Isabella Barrett uit het Amerikaanse Rhode Island werd bekend door haar deelname aan het televisieprogramma 'Toddlers and Tiaras' - over kinderen die het proberen te maken in schoonheidswedstrijden - en had haar eerste miljoen binnen toen ze zes was. En ze slaagde erin dat succes verder te verzilveren.

Shoppen, kreeft eten en naar fancy feestjes gaan met haar socialite vriendinnen: voor Isabella Barrett is het dagelijkse kost. Maar vergis je niet: ze kreeg het niet in de schoot geworpen, zo vertelt ze zelf in een nieuwe aflevering van 'How did you get so rich', die maandag op de Amerikaanse televisie komt. (lees hieronder verder)

Twitter

Isabella - die 1,6 miljoen volgers heeft op Instagram - draaide als kind mee in het circuit van schoonheidswedstrijden. 55 kroontjes en 85 titels later heeft ze haar eigen modelijn uitgebouwd. Ze leidt drie bedrijven, doet modellenwerk en organiseert zelf ook fotoshoots. "Allemaal op zaterdag", zegt ze daarover. "Tijdens de week moet ik naar school zoals iedereen. En zondag is mijn luie dag."

Superster
Ze liet zich in het verleden opmerken door in interviews te vertellen over haar rijkelijk levensstijl. "Wat is er nu niet fijn aan miljonair zijn", klonk het. "Ik ben een superster en hou ervan om de baas te spelen. Waar ik het meeste aan gehecht ben? Mijn schoenen. Ik heb meer dan 60 paar." (lees hieronder verder)

Twitter
Isabella in het begin van haar carrière.
Twitter Isabella in het begin van haar carrière.

Volgens haar moeder ging ze als kind soms wel uit de bocht. "Een keer bestelde ze voor meer dan 2.000 euro aan eten", lacht mama Susanna Paliotta (43), zelf ook ooit een beauty queen. "Isabella's outfits worden met de hand gemaakt en kunnen tot 10.000 dollar kosten. Ze wordt omringd door een legertje professionals, van een visagist tot een stemcoach." (lees hieronder verder)

Met haar mama Susanna, die haar carrière op de rails zette.
Twitter Met haar mama Susanna, die haar carrière op de rails zette.

Toch zou ze niet voor het geld kiezen moest ze nu de keuze moeten maken tussen rijkdom en bekendheid. "Het leven draait niet om geld alleen", zegt ze nu. "Vrienden en nieuwe mensen leren kennen is veel belangrijker. Het laat me ook toe om veel te reizen en dat doe ik graag."

Lerares
Hoe ze haar toekomst ziet? Verbazingwekkend normaal, zo blijkt. "Eigenlijk wil ik gewoon een mooi gebalanceerd leven", klinkt het al een pak bescheidener. "Ik wil graag in Los Angeles wonen, lerares worden en kinderen krijgen. Zoals zo vele andere jonge meisjes."
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • E H

  En dat had ze allemaal helemaal alleen geregeld Nee dit is het werk van papa en mama Hopelijk kennen ze geen tegenslagen want dan gaat dochterlief ten onder aan alcohol en drugs..

 • jos de os

  The american dream

 • Christophe de Smet

  Dit nieuws interesseert geen mens, Jezus

 • Maakt Niet uit

  Das ziek en gebeurt enkel in Amerika

 • Liesbet willems

  Zo mooi is ze toch ook niet. Maar leuk voor haar dat ze er al zo goed voor staat