Exclusief voor abonnees

Is ‘Kamp Waes’ te extreem? Tom Waes reageert voor het eerst

Tom Waes
Photo News Tom Waes
"Een slechte studentendoop.” “Moet dat, die vernederingen?” En: “Hoe ver kunt ge mensen drijven voor een tv-programma?” Tussen de talrijke lofprijzingen stijgen er de jongste weken ook afkeurende commentaren op over ‘Kamp Waes’, en de soms helse beproevingen die de deelnemers moeten ondergaan. “Natuurlijk had ik ook compassie”, blikt Tom Waes (51) terug in Dag Allemaal, “maar dan werd ik door Fly teruggefloten.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • dirk belis

  @ Roger Gillis.Groot gelijk!. Zelfs mijn + 80 jaar moeder zegt dat.Maar dan leger zonder! Gsm,internet,.... De facebookgeneratie zijn pure watjes! maar denken dat ze de man zijn.

 • Edwige Spiegel

  Is TV, dus zoals alles op tv, show ....

 • branda van den berg

  Mijn man was bij dp.f Die klapt daar niet over!!!!!!!!

 • jean-pierre Vermyle

  niemand was verplicht er aan deel te nemen.en wanneer men de echte training ,maar ook selectie ziet,bv in frankrijk vanuit reeds gevormde militairen,dan is waes een tv programma om kijkcijfers te lokken.probeer eens de recrutering van het programma op france é ergens terug te vinden,je valt van je stoel om te zien hoever een menselijk lichaam kangaan.

 • Armand Mathues

  Ik vind dat je geen afkeurende reacties moet geven, dat verdienen Tom niet en de SF niet. Van de afkeurende reacties komen er zeker meer dan 95 % van zij die van hun eigen al weten dat ze dit zeker niet zouden aankunnen. Proficiat aan alle deelnemers !